Известие

Collapse
No announcement yet.

Сбъдната мечта

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Приканвам някой от колегите Колев, мордохой или Боби 33, да ми дойдат на гости нищо не отбирам от написаните тук неща, а защо не и всички заедно да дойдете пък ще ви заведа на басейн и така
    Сега слизам да ровя около акумулатора
    92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
    95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
    90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
    00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

• Първоначално публикувано от DJ Покажи съобщение
      Приканвам някой от колегите Колев, мордохой или Боби 33, да ми дойдат на гости нищо не отбирам от написаните тук неща, а защо не и всички заедно да дойдете пък ще ви заведа на басейн и така
      Сега слизам да ровя около акумулатора

Ми не ми работи на газ хладилника, иначе можеже да се възползвам от поканата
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
        Ми не ми работи на газ хладилника, иначе можеже да се възползвам от поканата
        Да дойда да ти го оправя!!
        Сега ще се опитам да ти обясня, кои крачета, кои са на релетата.
        Нас ни интересуват гнездата.
        Като извадиш релетата, ще види, че има три крачета, които са успоредни и още две усоредни на 90 градуса.
        Двете успоредни, които са едно до друго са клеми 87 и 87.Тоест , вътре в релето са една и съща клема с два извода.Това е изхода на силовия ток и те са за нас интересни.
        Другите три клеми са пак успоредни, но две от тях са в една равнина и са най-разкрачени-отдалечени. те са 85 и 86.Това са краищата на бобинката на релето.
        Под тях , перпендикулярно на двете успоредни 87 и 87 се намира клема 30. От там влиза силовия ток.
        Точно от там идва напрежение от акумулатора а ние директно го подаваме на клеми 87 и 87.
        Моя съвет е да намериш двама пубери от електрото и да им покажеш, какво си пишеме.Ще се оправят за нула време!
        Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 23:57.
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Да дойда да ти го оправя!!
          Сега ще се опитам да ти обясня, кои крачета, кои са на релетата.
          Нас ни интересуват гнездата.
          Като извадиш релетата, ще види, че има три крачета, които са успоредни и още две усоредни на 90 градуса.
          Двете успоредни, които са едно до друго са клеми 87 и 87.Тоест , вътре в релето са една и съща клема с два извода.Това е изхода на силовия ток и те са за нас интересни.
          Другите три клеми са пак успоредни, но две от тях са в една равнина и са най-разкрачени-отдалечени. те са 85 и 86.Това са краищата на бобинката на релето.
          Под тях , перпендикулярно на двете успоредни 87 и 87 се намира клема 30. От там влиза силовия ток.
          Точно от там идва напрежение от акумулатора а ние директно го подаваме на клеми 87 и 87.
          Моя съвет е да намериш двама пубери от електрото и да им покажеш, какво си пишеме.Ще се оправят за нула време!
          Не бе, тва не ми създава ядове. Там всичко е ОК. Просто си правих едни експерименти с плочката за газ, но ефекта не този, който търсех. Просто трябва да си купя нова плочка и всичко ще си дойде на място. Ма на обущаря децата му ходят боси. Няма време за хладилника, усилията са пренасочени към бензинояда.

Comment

• Аз да ти туря фитила , де!
            Щото ако бензинояда е скъпата, луксозна любовница, то хладилника те глези, готви и ти гледа децата!
            Освен това пред нея си пърдиш, а пред любовницата не!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              Аз да ти туря фитила , де!
              Щото ако бензинояда е скъпата, луксозна любовница, то хладилника те глези, готви и ти гледа децата!
              Освен това пред нея си пърдиш, а пред любовницата не!

Eee па язе и хладилника си го глезя, вчера получи ново дъно и стойки за седалката от лявата страна. Беше я нападнала Опелската болест.

Comment

• Колата си пали и върви а собственика и е тиквеник и половина

ПП: колеги ще се видим ли на трак дей-а?

Comment

• [QUOTE=DJ;755244]Колата си пали и върви а собственика и е тиквеник и половина

Съгласен, ама сподели защо!

Comment

• [QUOTE=mordohy;755309]
                    Първоначално публикувано от DJ Покажи съобщение
                    Колата си пали и върви а собственика и е тиквеник и половина

Съгласен, ама сподели защо!
                    Срамувам се направо.... колата нямаше бензин.... километража ми не отчита и покрай него и другите прибори....и от там аз си мислех че имам гориво, а тя нямала......баси киквеника съм......
                    Дали може да съм навредил на горката ми колица с опитите да я запаля? на бензиновата помпа по скоро?
                    Друг въпрос, голям филм ли е свалянето на километража?
                    Още един въпрос имам пробито някое гърне трябва ми канал за да видя кое е точно ли се намират гърнета здрави(не нови) за 33 16в?

ПП: поканата към някой от тримата или и 3-мата разбирачи в раздела важи с пълна сила, айде докато бачка басейна според мен колата върви като кола не повече от 75коня трябва и презацепване а тука са само тиквениеци като мен....нищо не отбират....моля ви помогнете ми колицата ми да литне

Comment

• Е сега е времето да доида да те очеша по завоите докато не ти варви колицата хе хе,а за километража аз го свалях няколко пъти моето няма нищо сложно,капака с 2 видии,таблото с 2 видии и 2 болта от долната страна и си готов,буксите отзад неможеш да ги сбъркаш после.
                      Язък че сме на 30км а не се познаваме

Comment

• Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщение
                        Е сега е времето да доида да те очеша по завоите докато не ти варви колицата хе хе,а за километража аз го свалях няколко пъти моето няма нищо сложно,капака с 2 видии,таблото с 2 видии и 2 болта от долната страна и си готов,буксите отзад неможеш да ги сбъркаш после.
                        Язък че сме на 30км а не се познаваме
                        Навит съм за очесването ама се хващаме на по резервоар бензин

Comment

• Аз моита не я глезя с бензинец карам само на газчица,а това с очесването е само в приказките не съм и душманин на колиците,но все пак не подценяваи 1.7 8в с развита газ и прави кюнци.Колега ти по Феста смяташ ли да ходиш.

Comment

Аз моита не я глезя с бензинец карам само на газчица,а това с очесването е само в приказките не съм и душманин на колиците,но все пак не подценяваи 1.7 8в с развита газ и прави кюнци.Колега ти по Феста смяташ ли да ходиш.
                            Ами от 2006 не съм пропускал фест и смятам и на този да отида макар че ще хвръкнат доста пари....иначе с още 2 момчета от Троян уж ще ходим на феста ( за тях е първи фест и за много надъхани) дори още не знам с коя кола ще ходим.....акос е ходи с моета кола ще е със 155-цата

Comment

• то и ние се гласим 1,2,3 коли за сега ама ще видим до последно,мисълта ми е да се съберем на Абланица да пътуваме заедно,по яко е.

Comment

то и ние се гласим 1,2,3 коли за сега ама ще видим до последно,мисълта ми е да се съберем на Абланица да пътуваме заедно,по яко е.
                                Ами имам уговорка с групите от Пловдив и Пазарджик така че ще минем през Беклемето ние не е проблем да се водим ако желаете

Comment

Working...
                                X